#EuroscolaRO2019

Sunt Mihaela Cristina Diaconescu, profesor de chimie, dirigintele clasei a X a A.
Pentru mine, Euroscola 2019 este o nouă poveste, din povestea mea personală și profesională... Euroscola 2019 este despre educație, de data asta, prin povestea de succes cea mai relevantă pentru a promova importanța educației, pentru oameni și comunități. Vă invit în călătoria Euroscola 2019, să descoperim, împreună, valorile și principiile care pot transforma o persoană, într-o personalitate, prin și pentru educație...

Sunt Ana Adrian Valentin.
Sunt o persoană ambițioasă, perspicace și prietenoasă, căreia îi place să își exprime punctul de vedere atunci când este nevoie, dar și să asculte de părerile celorlalți. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020) pentru a-mi valorifică și întări aptitudinile anterioare, cu scopul de a îndeplini sarcinile supuse.

Sunt Banu Constantin Adrian.
Sunt o persoană sociabilă, foarte ambițioasă, responsabilă și care se implică. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că doresc să îmi dezvolt cunoștințele legate de tema proiectului precum și abilitățile de lucru în echipă, acest proiect fiind o ocazie importantă pentru mine, cât și o experiență unică dacă am reuși să ne aflăm printre câștigători.

Sunt Budoiu Aura Ioana.
Sunt comunicativă, competitivă și foarte organizată. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că mă poate ajuta să obțin mai multe cunoștințe teoretice și practice, dezvoltându-mi creativitatea și lucrul în echipă.

Sunt Burcioiu Miruna-Elena.
Sunt o persoană responsabilă, hotărâtă, interesată în dezvoltare, implicată în ceea ce fac. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că aș putea să-mi conturez abilitățile dobândite pentru a îndeplini scopurile acestuia, cât și pentru dezvoltarea mea.

Sunt Casandroiu Adelina-Maria.
Consider că sunt o persoană responsabilă, atentă la detalii, dinamică și hotărâtă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că sunt interesată de tot ce este nou și mi-aș dori să îmi dezvolt abilitățile de relaționare și comunicare cu diferite tipuri de oameni.

Sunt Ciobanu Ștefan.
Sunt o persoană harnică, spontană, care se adaptează cu ușurință situației. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), deoarece consider că am aptitudinile necesare acestuia.

Sunt Cotescu Agata-Alexandra.
Sunt o fire foarte comunicativă , atentă la detaliile din jurul meu și sunt mereu deschisă să ascult părerile altora. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), deoarece doresc să învăț lucruri noi și să-mi îmbunătățesc abilitățile și deprinderile.

Numele meu este Deak Dănuț.
Sunt un elev căruia îi este foarte ușor să lucreze în echipă și care muncește să își atingă toate obiectivele. Îmi place să cred despre mine că sunt o fire ambițioasă și perseverentă în ceea ce fac. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că este o nouă provocare ce mă va ajuta să îmi depășesc limitele, să mă dezvolt în mai multe domenii și să leg noi prietenii.

Sunt Dobra Diana-Smaranda.
Sunt organizată, am capacitatea de a analiza si sintetiza informațile, sunt foarte implicată. Inteligența și flexibilitatea sunt punctele mele forte. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), deoarece acest proiect mă poate forma pentru viitor și sunt sigură că mă va ajuta să îmi exploatez potențialul la maxim.

Sunt Dogărel Andrei.
Sunt o persoană calmă, motivată și atentă la fiecare detaliu. Pentru mine este important sa fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că este o ocazie importantă să colaborez cu ceilalți și să mă afirm prin muncă și devotament.

Sunt Gurgu Răzvan.
Sunt o persoană inovativă, dornică să învăț, sociabilă și cu abilități de lucru în echipă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că am oportunitatea de a cunoaște valorile naționale și europene din domeniul educației și de a interacționa cu tineri din alte regiuni.

Sunt Remus Istrătescu.
Sunt o persoană creativă și de încredere.Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că îmi doresc să învăț lucruri noi și să imi pun la încercare abilitățile.

Sunt Matei Şerban-Andrei.
Sunt o persoană prietenoasă, comunicativă, cu simțul umorului şi foarte ambiţioasă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că îmi doresc să-mi ajut cu cel mai mare drag echipa şi să îmi dezvolt abilitățile.

Sunt Ioana Neaga.
Sunt o persoană comunicativă, creativă și responsabilă și pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că mă va ajuta să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și lucru în echipă .

Sunt Stanciu Andrei-Cristian.
Sunt o fire perseverentă, îmi place să ajut oamenii la nevoie, mă consider o persoană destul de inteligentă și ,,modestă" :). Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că este o oportunitate unică de a ajunge în cea mai importantă instituție a Europei și a afla cum se discută problemele omenirii la nivel înalt.

Sunt Stăncioiu Irina.
Sunt serioasă, atentă, mă consider o persoană prietenoasă, lucrez bine in echipă și îmi place să ajut. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că îmi dezvolt abilitățile de a comunica și de a lucra mai bine in grup.

Sunt Stăncioiu Ilinca.
Sunt atentă, serioasă, consider că am idei bune și îmi place să ajut și să lucrez in echipă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că mă ajută să imi dezvolt abilități noi si să socializez mai ușor.

Sunt Sîrboiu Filip-Marin.
Sunt o persoană responsabilă, comunicativă, pragmatică, ambițioasă, îmi plac lucrurile bine făcute și munca în echipă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că este o oportunitate de a deprinde abilități noi si a trăi experiențe cât mai diverse .

Sunt Corina Sticlaru.
Sunt o persoană creativă, dinamică și hotărâtă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că este o experință unică din care am putea invăța și dezvolta.

Numele meu este Denisa Stoian.
Sunt o persoană implicată și devotată în tot ceea ce fac, îmi place să lucrez și mă ambiționez de fiecare data să fac lucrurile cât mai bine. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că spiritul meu de observație, atenția la detalii, buna organizare și perseverența sunt doar câteva dintre trăsăturile ce pot ajuta la desfășurarea acestui proiect. Este o ocazie importantă pentru mine, și mai ales pentru cariera mea de viitor.

Mă numesc Raluca Tebeică.
Sunt o persoană comunicativă, dinamică, sociabilă și deschisa oricărei provocări. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că am ocazia să-mi pun in evidență capacitățile intelectuale și experiența acumulată din proiectele anterioare, dar și pentru dezvoltarea carierei personale.

Sunt Teleș Florin Ciprian.
Sunt creativ, responsabil, mereu dornic de a încerca lucruri noi. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că vreau să mă autodepășesc, să capăt experiență astfel încât să pot să devin un adult bine organizat și care poate face ceva pentru a schimba în bine România.

Sunt Antonia Tudor!
Sunt o persoană ambițioasă, hotărâtă, deschisă la lucruri noi și căreia îi place munca în echipă. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că pot căpăta aptitudini care mă vor ajuta, cu siguranță, în viitor și, totodată, poate reprezenta un punct important în CV-ul meu.

Sunt Ursaiche Dimitrie Daniel.
Sunt energic, creativ și perseverent. Pentru mine este important să fiu parte a proiectului ce se va derula în cadrul Concursului național EUROSCOLA, ediția a XII-a (2019-2020), pentru că îmi va oferi o nouă experiență și multe beneficii în viitor, cât și în prezent.